Per estar a la última de Gospel Vallès, aconsellem fer el seguiment per instagram.

En aquesta web hi trobaràs els espectacles que fem, vídeos, fotos, agenda de pròxims concerts, enllaços a les xarxes i mètode de contacte.

Salutacions! ja estem ultimant els últims assajos a la @casamusicaterrassa. Agraïm l’espai que ens brinda per preparar els nostres concerts.

El concert de Festa major del proper 2 de Juliol tindrà lloc a la plaça Rector Homs a les 22h.  

Reserva la teva localitat a partir del 21 de Juny a la web https://www.festamajorterrassa.cat/

A GOSPEL VALLÈS estem tristos, força tristos.


Arrel de la COVID-19 se’ns van anul·lar els concerts que teníem des del febrer i el darrer ens el va anul·lar abans d’ahir l’Ajuntament. Avui hauríem cantat al tradicional cicle Sons de Nadal en un concert a l’aire lliure on s’havien pres totes les mesures, TOTES! Quan veus que grups professionals segueixen actuant i els grups amateurs, amb el mateix emplaçament, veuen anul·lada la seva activitat, t’entristeixes. Nosaltres, els amateurs també movem personal professional, també movem l’economia!


Durant aquests mesos hem estat assajant amb mascareta i distanciament quan se’ns ha permès, i virtualment quan presencialment, encara que fos en un espai de 270 metres quadrats, no ens era permès. I avui haguéssim actuat amb mascareta, proteccions als micros i distanciament.


Els organitzadors, Terrassa Ciutat Coral, ha invertit, amateurment, hores i hores, dies, setmanes… per tal que el cicle pugués dur-se a terme amb les mesures pertinents de control, distanciament i espai.


Quan veus, arreu, que es segueixen autoritzant activitats, que la gent segueix acumulant-se sense distàncies, que alguns col·lectius actuen, juguen o duen a terme la seva activitat sense mascareta… Et poses trist, molt trist. I t’enfades, perquè nosaltres ho haguéssim fet bé! Perquè és tracta d’un tema de salut col·lectiva.

Com per a tothom, aquest any 2020 ha estat molt dur per a nosaltres com a coral. Pràcticament no hem pogut assajar i no hem fet cap concert. Ha estat necessari per cuidar la nostra salut i la de les persones que estimem. Sens dubte, la part més difícil ha estat (i és) no poder trobar-nos, tocar-nos i abraçar-nos, perquè Gospel Vallès és, sobretot, una gran família. També com tothom, tenim unes ganes boges que arribi el dia que tot això quedi enrere i estem convençudes que aquest dia és ben a prop. Per aquest motiu i per celebrar aquest Nadal diferent, hem fet aquest vídeo i aquesta cançó plena d’alegria, optimisme i bons desitjos.

Perquè, passi el que passi, la música ens acompanyarà sempre! Totes les cantaires de Gospel Vallès us desitgem unes bones i segures festes, “paciència i salut, que aviat podrem cantar juuuunts” 😉 #BonNadal2020 #cantarjunts #tornarem #Terrassa #TerrassaCiutatCoral

Mostra de 3 de les cançons que vam cantar a l’ultim concert de nadal dins l’espai Sons de Nadal de celebrat el 21 de desembre de 2019.

Gràcies a Manuel Mola per la grabació del video.

Espectacle tribut a Aretha Franklin. Dissabte 23 de novembre a les 20h

Preu 12€, no us ho podeu perdre! Podeu comprar les entrades a http://www.terrassamusicaclassica.cat/ca/programacio/2019-11-23.html

Enguany encetem el concert Trobada de corals de Gospel a la Festa Major de Terrassa de 2019 el divendres 28 de juny a les 21:30 a la plaça Nova de Terrassa. No us ho perdeu, tenim preparat un nou espectacle i cançons totalment noves. Us hi esperem!

https://www.terrassa.cat/agenda-detall/-/numActe/103889

Oferirem el divendres 26 d’abril, a les 20 hores, un concert solidari a la parròquia de Santa Anna de Barcelona. Posem el nostre granet de sorra a la iniciativa ‘Hospital de Campanya’, impulsada per la monja teresiana Viqui Molins, que des de fa més de dos anys converteix aquesta església en un centre de dia per a persones sensesostre. L’entrada serà gratuïta, però el públic podrà fer les seves aportacions voluntàries per mitjà del sistema de taquilla inversa, decidint la quantitat amb què vol contribuir a la continuïtat d’aquest projecte solidari. La totalitat dels fons recaptats es destinaran a la provisió de recursos per atendre les persones més vulnerables de la ciutat de Barcelona.

Des de l’inici de la iniciativa, la parròquia de Santa Anna ha organitzat diverses activitats per obtenir el suport de la comunitat i mantenir un sistema d’aixopluc per als 200 sensesostre que atén diàriament, oferint-los menjar, però també un servei d’atenció a la salut física i mental.

Gospel Vallès, que al llarg que al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat amb diferents projectes solidaris, se suma a la causa de Santa Anna i convida a assistir a aquest concert “per ajudar a protegir les persones que més pateixen del nostre entorn més proper”.


Per uns problemes tècnics que no ens deixava modificar amb facilitat la pàgina web, ens veiem en l’obligació de renovar la web de Gospel Vallès donant-li un nou aire fresc amb contingut més dinàmic. En els pròxims dies anirem actualitzant-la. Espere’m que us agradi.