Espectacles

LOVE

 L’amor és el motor que ens mou: l’amor que posem en tot allò que fem, l’amor cap a tot el que ens envolta, als amics, familiars, parella, fills i sobretot el més important de tots, l’amor cap a un mateix.

Des de GV us presentem “LOVE”, un viatge musical que us farà connectar amb l’amor que tots portem a dins, a través d’un espectacle on es barreja música, dansa i molta emoció, a partir d’un recull de cançons que no us deixarà indiferents.

Deixeu-vos seduir per “LOVE”: a la vida, el més important és l’amor, la resta és purpurina.

Compra les teves entrades a https://www.entrapolis.com/entradas/love-auditori-de-terrassa

Gospel pop

Gospel Vallès torna als escenaris amb més força i entusiasme que mai  amb el nostre nou espectacle Gospel Pop, amb el que us transportarem en el temps als millors moments de la vostra vida a través d’un repertori de cançons pop dels anys 80 ple d’alegria i diversió, sense oblidar les nostres arrels amb l’espiritualitat i ànima del millor gospel. Una barreja única i original amb la que gaudireu de la nostra esencia, energía i emoció.

Xmas edition (Viu el Nadal amb GV!)

R.E.S.P.E.C.T

Projecte musico-social que, agafant com a referent musical a l’Aretha Franklin i les seves influències, vol reivindicar les injustícies socials i aportar, a través de la música, l’esperança a un món millor, més just i més amable. Un clam a la lluita, interpretat amb l’alegria, diversió i empoderament propi de Gospel Vallès.

Welcome black

Després d’un viatge apassionant pels escenaris de Broadway gaudint de la màgia dels musicals, Gospel Vallès torna als seus inicis, a allò que els va unir com a grup. Es retroben amb les seves arrels i transiten de nou per les essències de la música negra espiritual, allà on tot va començar. “Welcome Black” és un espectacle  amb nous ritmes, nous matisos i sobretot noves experiències musicals per compartir. Després de deu anys d’història, la maleta està carregada de records i vivències que en qualsevol moment poden tornar a ser protagonistes.

Let’s Get Musical

Gospel Vallès porta a l’escenari un nou espectable de cançons de musicals de Broadway. Amb una acurada combinació d’harmonies corals, ritme, coreografies i veus solistes, Let’s Get Musical ret un homenatge als grans clàssics i moderns del gènere musical, sense oblidar en cap moment les millors cançons del gospel contemporani. Amb cadascun dels temes escollits expressament per aquest espectacle, es convida l’espectador a cantar, ballar, fer-lo vibrar durant tot el concert a través de les veus i el ball de les cançons més conegudes d’aquest gènere musical.

Gospel i Espirituals negres

Aquest concert presenta un espectacle dinàmic que transmet al públic la força i l’energia de la música gospel. Amb un repertori divers, que combina versions negres espirituals amb gospel tradicional i contemporani, ofereix una interpretació amb estil propi, marcat per l’espontaneïtat, el dinamisme i la vitalitat dalt de l’escenari. Amb aquest espectacle, Gospel Vallès vol fer gaudir el públic durant més d’una hora de gospel, tot convertint-lo en protagonista i partícip de la festivitat d’aquesta música espiritual.