Concert solidari a Santa Anna (Barcelona) en benefici dels sensesostre

Oferirem el divendres 26 d’abril, a les 20 hores, un concert solidari a la parròquia de Santa Anna de Barcelona. Posem el nostre granet de sorra a la iniciativa ‘Hospital de Campanya’, impulsada per la monja teresiana Viqui Molins, que des de fa més de dos anys converteix aquesta església en un centre de dia per a persones sensesostre. L’entrada serà gratuïta, però el públic podrà fer les seves aportacions voluntàries per mitjà del sistema de taquilla inversa, decidint la quantitat amb què vol contribuir a la continuïtat d’aquest projecte solidari. La totalitat dels fons recaptats es destinaran a la provisió de recursos per atendre les persones més vulnerables de la ciutat de Barcelona.

Des de l’inici de la iniciativa, la parròquia de Santa Anna ha organitzat diverses activitats per obtenir el suport de la comunitat i mantenir un sistema d’aixopluc per als 200 sensesostre que atén diàriament, oferint-los menjar, però també un servei d’atenció a la salut física i mental.

Gospel Vallès, que al llarg que al llarg de la seva trajectòria ha col·laborat amb diferents projectes solidaris, se suma a la causa de Santa Anna i convida a assistir a aquest concert “per ajudar a protegir les persones que més pateixen del nostre entorn més proper”.


0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.