,

Cantar junts

Com per a tothom, aquest any 2020 ha estat molt dur per a nosaltres com a coral. Pràcticament no hem pogut assajar i no hem fet cap concert. Ha estat necessari per cuidar la nostra salut i la de les persones que estimem. Sens dubte, la part més difícil ha estat (i és) no poder trobar-nos, tocar-nos i abraçar-nos, perquè Gospel Vallès és, sobretot, una gran família. També com tothom, tenim unes ganes boges que arribi el dia que tot això quedi enrere i estem convençudes que aquest dia és ben a prop. Per aquest motiu i per celebrar aquest Nadal diferent, hem fet aquest vídeo i aquesta cançó plena d’alegria, optimisme i bons desitjos.

Perquè, passi el que passi, la música ens acompanyarà sempre! Totes les cantaires de Gospel Vallès us desitgem unes bones i segures festes, “paciència i salut, que aviat podrem cantar juuuunts” 😉 #BonNadal2020 #cantarjunts #tornarem #Terrassa #TerrassaCiutatCoral

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.