Comunicat oficial

A GOSPEL VALLÈS estem tristos, força tristos.


Arrel de la COVID-19 se’ns van anul·lar els concerts que teníem des del febrer i el darrer ens el va anul·lar abans d’ahir l’Ajuntament. Avui hauríem cantat al tradicional cicle Sons de Nadal en un concert a l’aire lliure on s’havien pres totes les mesures, TOTES! Quan veus que grups professionals segueixen actuant i els grups amateurs, amb el mateix emplaçament, veuen anul·lada la seva activitat, t’entristeixes. Nosaltres, els amateurs també movem personal professional, també movem l’economia!


Durant aquests mesos hem estat assajant amb mascareta i distanciament quan se’ns ha permès, i virtualment quan presencialment, encara que fos en un espai de 270 metres quadrats, no ens era permès. I avui haguéssim actuat amb mascareta, proteccions als micros i distanciament.


Els organitzadors, Terrassa Ciutat Coral, ha invertit, amateurment, hores i hores, dies, setmanes… per tal que el cicle pugués dur-se a terme amb les mesures pertinents de control, distanciament i espai.


Quan veus, arreu, que es segueixen autoritzant activitats, que la gent segueix acumulant-se sense distàncies, que alguns col·lectius actuen, juguen o duen a terme la seva activitat sense mascareta… Et poses trist, molt trist. I t’enfades, perquè nosaltres ho haguéssim fet bé! Perquè és tracta d’un tema de salut col·lectiva.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.